Tävling! Vinn biljetter till Thor: The Dark World

*AVSLUTAD*

Nästa vecka, den 30 oktober kommer den nordiska guden Thor med entourage tillbaka med uppföljaren Thor: The Dark World.

När dammet lagt sig efter händelserna i New York tillsammans med de andra i Avengers-teamet kämpar Thor för att hålla ordning i kosmos. När en tidigare okänd art varelser med ledaren Malekith i spetsen tvingas Thor att skydda inte bara skydda sin egen värld och jorden utan också alla andra av De Nio världarna. Fienden är äldre än universum självt och tar Thor på en resa farligare än någon tidigare. För att rädda oss alla måste han offra allt.

ThorFordral

I samband med premiären av den här, för mig, efterlängtade uppföljaren har jag fått chansen att tävla ut några biljetter och iPhone-skal till ett par stycken av er!

Det du behöver göra för att vara med och tävla om priserna är att läsa klart det här inlägget (d'uh), lista ut svaret på min väl valda tävlingsfråga och skriva svaret genom att kommentera inlägget.

Tillsammans med det korrekta svaret är jag så fräck att jag av dig kräver en motivering till varför du ska få gå och se Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Natalie Portman och de andra utan att behöva betala en krona och samtidigt kunna slänga på ett käckt skal på telefonen.

Okej, lets recap:

 1. Lista ut svaret.
 2. Motivera ditt svar med varför just du ska få biljetter och skal.
 3. Kommentera inlägget med ditt svar och motivering.
 4. Dela inlägget med nära och kära (påverkar ej vinstchansen)
 5. Håll alla tummar tillgängliga.

Fråga: Vad har Thor och Oden för relation till varandra?

Pris: 2 stycken vinnare går hem med två biljetter till Thor: The Dark World och ett iPhone-skal vardera.

~~~~~~

Det låter inte sådär överdrivet svårt, inte sant? Efter att du klickat på "skicka kommentar" och innan du låser fast dina tummar i knutna nävar vore det inte dumt om du ville dela med dig av kunskapen om den här tävlingen med nära och kära. För tänk ändå om ni är flera som håller tummarna om samma pris!

Vinnarna meddelas per mejl söndag kväll, 27 oktober.

PS. Notera och kom ihåg att det är de två bästa motiveringarna ackompanjerade av korrekta svar som vinner. Vare sig du delar inlägget eller inte har du lika stor chans att vinna. DS.

ThorTheDarkWorld1

6 thoughts on “Tävling! Vinn biljetter till Thor: The Dark World

 1. Markus

  Tor är Odens son. Skulle bli en tidig julklapp till en vän som är en nörd på flera nivåer: Både sci fi/Fantasy och nordisk mytologi. Och dessutom tjatat om filmen i en evighet.

  Svar
 2. Freja

  Oden är Tors pappa!

  Thor är stor. Om jag får kolla på filmen kanske jag blir mor. Genom jungfrufödsel.. ÄLSKAR MARVEL peace out.

  Svar
 3. Oden är Thors pappa.
  Okej, jag älskar mytologi, tänker bjuda på det. När jag gick på gymnasiet så var mitt individuella arbete (det där stora projektet) just om kvinnor i mytologin, som jag undervisade ettorna (på gymnasiet) i sen. Läste dessutom mytologiböcker så fort jag kunde klara något mer över typ pekböcker och ”kon säger muu”. Så *två stora tummar pekade mot mig* I am the geek. Juste nämnde jag att jag byggde en vikingastad i skolan på lågstadiet, tyckte det var så kul att jag byggde det vidare sen hemma? Nej juste, för det är lite pinsamt, därför borde jag vinna. En homage till tinywiny-Joni.

  Svar
 4. Anny

  Oden är Tors pappa.
  Jag skulle vilja vinna så jag kan bjuda min sambo på bio. Sist han såg en film på bio var när han såg Forrest Gump.

  Svar
 5. Åsa Holmkvist

  Tor är son till Oden naturligtvis,
  och nu hoppas jag på första pris !
  Hösten är som för film gjord,
  och då vill jag ha spänning och lite mord !
  Marvel brukar alltid leverera,
  och jag gillar det som Hemsworth serverar !

  Svar
 6. Åsa H

  Tor är Odens son naturligtvis,
  nu hoppas jag på första pris !
  Hösten är som för film gjord,
  jag vill ha spänning och lite mord !
  Marvel alltid levererar,
  och jag gillar vad Hemsworth serverar !

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>