Philip Seymour Hoffman har hittats avliden

Hoffman

Under söndagsmorgonen ska Philip Seymour Hoffman ha hittas död i sin lägenhet i New York. Enligt uppgift ska en spruta ha suttit i hans arm och vad som såg ut att ha varit heroin ska ha påträffats i hemmet, rapporterar New York Post.

Det var David Katz som, efter att blivit orolig på grund av att inte ha kunnat komma i kontakt med Hoffman, hittade den berömda och prisbelönta skådespelaren avliden på badrumsgolvet i sin lägenhet i Pickwick House.

Med sitt genombrott i filmen Boogie Nights från 1997 kom Hoffman till att bli en älskad och prisbelönt skådespelare med en vinst på Oscarsgalan 2005 som följd av sin roll som den kände författaren Truman Capote i filmen Capote.

En 17 år lång karriär.. Den senaste filmen jag såg med Hoffman i en huvudroll var The Master under filmfestivalen 2012 här i Stockholm. Han och Phoenix gjorde den filmen tillsammans så väl värd dess speltid! Härnäst kommer Hoffman att vara aktuell med A Most Wanted Man.

Den skäggbeprydde mannen med stor talang framför kameran såväl som bakom blev bara 46 år gammal.

 

2 thoughts on “Philip Seymour Hoffman har hittats avliden

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>