Klev ut ur sängen och har ännu inte försvunnit

*Recension HÄR*

Däremot är jag trött. Inte lika trött som igår morse när jag klev (läs: gled motvilligt av kanten) ur sängen för att vakna till.

I skrivande stund är jag så gott som framme på SF Rigoletto för att börja morgonen med utlovat kaffe innan det är dags för att kolla på Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann . En svensk film som jag har sett fram emot ett bra tag.

Jag hoppas att Felix Herngren lyckats göra en komedi som inte blir flamstramsig. Jag menar, det är ändå Gustafsson i rollen som Allan.

Boken är en av de, om inte den, roligaste jag någonsin läst. Det var på min Asien-resa som en av mina resekamrater hade den med sig men ännu inte påbörjat. Så i vår etapp i Kambodja var boken i mitt förvar. Och som berättelsen underhåller. Åh, den är så rolig.

Nu hoppas jag på en värdig och respektfull filmatisering! Speciellt när pressvisningen är den tidigaste jag någonsin var med om. 8:30 (!!), vad är det för gudsförgäten tid att bestämma.. Hrrhm! Aja, jag är vaken, uppe och nästan framme.

Gillade du det här? Du kommer du att gilla...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>