En ny ”Into the Wild”?

*update*

Under förmiddagen damp det ner ett mejl i inkorgen som berättade för mig att det visst är en distributör här hemma i Sverige som tagit sig an rättigheterna till Tracks. Något exakt datum är inte satt ännu, men mot slutet av sommaren verkar det som att vi får sätta oss och kolla på den här! Glada nyheter alltså! Helt klart en bra start på en bra dag :)

***

Jag sitter med känslan av att jag precis har kollat på en trailer till en film som kan vara den näst Into the Wild. Skönheten i filmen, som så klart är baserad på verkliga händelser, är stor. Äventyret episkt. Och jag är arg, för i skrivande stund verkar det inte som att filmen Tracks kommer att komma till de svenska biograferna. Än finns det hopp och tid för distributörerna att köpa upp rättigheterna, och jag håller alla tummar tillgängliga. Ta en titt och känn efter, mina ögon tårades för en stund.

6 thoughts on “En ny ”Into the Wild”?

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>