Om webbplatsen

Två år har gått sedan ett stort intresse för ett medium älskar världen över kom till att bli mer än bara något att slänga undan massor av tid på. Jag slutade att bara prata om film tillsammans med mina vänner. Jag började att skriva ner vad jag tyckte, tänkte, och såg.

Resultatet blev tillslut den här sajten som i dag utvecklats till någonting helt och hållet annorlunda från vad det var i början. Nu är designen bredare, plattare, och mer lättläst. Recensioner från det senaste på den svenska biomarknaden varvas med tips på nya trailers och krönikor om det mesta mellan produktionsplats och YouTube. En och annan intervju hinner slinka emellan, också.

I dag är webbplatsen inte bara snyggare, den är också snabbare (marginellt, ska erkännas). Mobilanpassningen har tagit ett steg längre och nu går det att läsa innehållet bekvämt på mobila plattformar.

Utbudet av film på biograferna i Sverige har varit, är, och kommer att förbli fokus för innehållet. Att tips, tricks, guider, reportage, och framförallt intervjuer är något som väntar bortom horisonten håller intresset vid liv att konstant förbättra mig själv som kritiker och skribent samtidigt som kunskaperna om webbutveckling, -tillgänglighet, och användarvänlighet ökar för var dag som går.

 

Det går att lära känna mig, David Sundgren, ännu bättre på www.snajvid.com. Där hittar du också enkelt mina andra sajter som fyller mitt liv med kunskap, glädje, och en väldigt lång lista på saker att göra.

2 thoughts on “Om webbplatsen

  1. Inläggsförfattare

   Hej,
   Ja, jag fick ta bilder eftersom jag var där som press. Utan bilder är det svårare att sälja in. När vi var där så fick vi tillåtelse att ta bilder i Quidditch-rummet och i Hagrids stuga. Sen fick vi också tillåtelse att ta bilder på resten av utställningen – men bara för att behålla för privat bruk.

   Så här i datorn har jag över hundra bilder på så gott som allt från utställningen; men på bloggen är det bara de här bilderna (och egentligen kanske inte ens alla som jag faktiskt har publicerat) som du får se :)

   http://www.film.snajvid.com/harry-potter-the-exhibition/

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>